Vandaag is het concept coalitieakkoord gepresenteerd Wij zijn blij dat wij op provinciaal niveau weer bestuurlijke verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Tjeerd van Dekken – Kandidaat gedeputeerde

Kandidaat-Gedeputeerde Tjeerd van Dekken: “De afgelopen twee maanden waren intensief, maar hebben naar onze overtuiging een mooi resultaat opgeleverd voor onze inwoners en partij. Nu is het tijd om écht aan de slag te gaan. Voor de PvdA staan de mensen voorop. We gaan keihard aan de slag voor een leefbare en sociale provincie. Daar hebben de inwoners recht op.

Op het gebied van onder meer de gaswinning, energietransitie, werkgelegenheid, en leefbaarheid biedt dit coalitieprogramma volop perspectief voor een veilig, sociaal en leefbaar Groningen. Gert Engelkens: “De PvdA neemt haar verantwoordelijkheid en gaat zich met volle overtuiging inzetten voor een veilig, leefbaar en sociale provincie Groningen met perspectief en kansen voor iedereen! Zekerheid en vertrouwen, daar gaan we samen aan bouwen! Met dit akkoord hebben we goede handvatten om daarmee aan de slag te gaan.”


Lees hier het coalitieakkoord. Deze wordt aanstaande vrijdag besproken op de gewestelijke vergadering