Dit weekend maakte algemeen directeur Hans Nijland van de FC bekend dat de club 1500 kaartjes beschikbaar stelt voor de wedstrijd Groningen-Utrecht van aanstaande zaterdag ten gunste van de stichting Recht voor Groningen. De PvdA ondersteunt dit initiatief van harte en roept eenieder op kaartjes te kopen en opnieuw als Groningen een krachtig signaal af te geven naar Nederland en de politiek.

Tjeerd van Dekken – Kandidaat Kamerlid (39)

Ons Kamerlid Tjeerd van Dekken zet zich al jaren in voor de mensen in het bevingsgebied. We zijn dan ook trots om te horen dat hij als trouw supporter van de FC gevraagd is als ambassadeur van deze actie.

Tjeerd: “Afgelopen week werd ik benaderd door Hans Nijland over dit initiatief en de vraag of ik mij in zou willen zetten als ambassadeur voor deze actie. Hier hoefde ik natuurlijk geen moment over te twijfelen. Geweldig dat mijn club zich op deze manier inzet voor de bevingsellende. Het belooft een prachtige avond te worden, ik ga mij er keihard voor inzetten om te zorgen dat het stadion vol komt te zitten, zodat we zo veel mogelijk geld kunnen inzamelen voor al die mensen die zo vreselijk in de knel zitten door de gaswinningsproblematiek”.

Wij ondersteunen deze actie van harte en roepen al onze leden, volksvertegenwoordigers, bestuurders én alle Groningers op: Ga mee met Tjeerd: Ga mee naar de FC!
Kaartjes zijn te koop via de GBB.

Wil je mee, maar ben je niet in de gelegenheid om vooraf een kaartje te kopen, neem dan even contact op via info@pvdaprovinciegroningen.nl.
Tot zaterdag bij de FC!
PS laat je Tjeerd even weten dat je erbij bent?