Partijgenoten gefeliciteerd!

Op woensdag 21 maart waren de verkiezingen voor de gemeenteraad in zeven nog niet heringedeelde gemeenten in onze provincie. De Partij van de Arbeid heeft zich, op Stadskanaal na, in deze gemeenten kunnen handhaven of een zetel bij kunnen schrijven. Gehandhaafd ondanks dat nieuwe partijen aan de verkiezingen deelnamen. Voor Stadskanaal ging dit laatste helaas niet op en moest een zetel inleveren. Dit ondanks dat er een goede campagne was gevoerd. Resultaten waar we met onze sociaal democratisch waarden verder mee kunnen in het belang van onze inwoners. Net als in Midden Groningen is de PvdA in Oldambt nu de grootste partij en door zetelwinst in Loppersum zijn wij de 2e partij.

Het Gewestelijk Bestuur wil allen met dit resultaat feliciteren. Vooral door inzet van alle kandidaten en vele vrijwilligers bij de campagne die tot dit resultaat heeft geleid. Dank daarvoor!

Partijgenoten, in november staat ons weer een krachttoer te wachten, dan zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Het Hoogeland, het Westerkwartier en Stad-Ten Boer-Haren. De uitslag van gisteren en de resultaten van Midden Groningen en Westerwolde vorig jaar maken dat wij de verkiezingen in november met vertrouwen tegemoet kunnen zien.