PvdA trapt online de verkiezingscampagne af in het Noorden

Met maar liefst zes Noordelijke kandidaten geeft de PvdA in het Noorden aanstaande zaterdag het startsein voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart. Vanaf 14:30 is de live uitzending te volgen via https://stream.mhbav.nl/pvdanoordelijkecampagneaftrap

Gronings Kandidaat Kamerlid Julian Bushof: “het is een rare tijd, ook verkiezingen zijn anders dan anders. Normaal zouden we samen komen met al die mensen die de PvdA een warm hart toe dragen. Ook langs de deuren gaan om kiezers te spreken is nu lastig, maar het is belangrijk dat mensen toch weten wat er te kiezen valt. Voor ons is de belangrijkste vraag in wat voor land we ná de coronacrisis willen leven. De crisis laat des te meer zien dat een sterke overheid van belang is, een overheid die regie pakt bij zaken die te belangrijk zijn om aan de markt over te laten en mensen de helpende hand toesteekt wanneer dat nodig is”

Zaterdagmiddag gaan de zes Noordelijke kandidaten van de PvdA – Henk Nijboer, Habtamu de Hoop, Julian Bushof, Christa Oosterbaan, Inge Oosting en Peter Zwiers in een live uitzending met elkaar in gesprek. Ook partijvoorzitter Nelleke Vedelaar, lijsttrekker Liliane Ploumen en andere bekende en minder bekende Noorderlingen en PvdA’ers zullen hun opwachting doen.