Start Politiek Seizoen

Op vrijdag 7 september openen we het politiek seizoen vanaf 16:00 uur.  Naast dat we deze middag het nieuwe politieke seizoen groots zullen openen, is dit ook de campagne aftrap voor de gemeentelijke herindelingsverkiezingen in november 2018.

De afgelopen twee jaar was de opening van het politiek seizoen telkens een groot succes; meer dan 100 mensen in Der Aa-kerk, ruim 140 mensen in DOT Groningen en telkens interessante sprekers en een geweldige sfeer.

Twee jaar op rij mooie locaties, bijzondere sprekers en een geweldige sfeer, kan het dan nog beter? Wij denken van wel!

Dit jaar organiseren de Jonge Socialisten Groningen, PvdA Groningen en het Gewest de opening van het politiek seizoen op een voor Groningen typerende en unieke locatie, namelijk midden in het Noorderplantsoen. Op deze dag zullen onder andere Lodewijk Asscher, Nelleke Vedelaar en Paul Tang aanwezig zijn. Vooral hopen we natuurlijk dat jij er ook bij aanwezig bent!

ETEN EN DRINKEN
De opening van het politiek seizoen vindt plaats op het tijdstip van een vrijdagmiddag borrel tussen 16:00 uur – 18:30 uur. Dat betekent dat er zowel warme als koude borrelhapjes aanwezig zullen zijn en twee drankjes p.p. Meer drankjes zijn op eigen kosten.

LOCATIE
Goed bereikbaar en gelegen midden in het Noorderplantsoen vindt u restaurant Zondag. De opening van het politiek seizoen zal dit jaar hier plaatsvinden, klik hier voor meer informatie over restaurant Zondag.

PROGRAMMA
16:00—16:30 Inloop (Buiten)
16:30—17:00 Borrelen: Drankjes + Koude hapjes (Buiten)
17:00—17:30 Speeches (Binnen)
17:30—18:30 Borrelen: Drankjes + Warme Hapjes (Buiten)

*Het programma vindt in principe groot en deels buiten plaats alleen in geval van slecht weer (hevige regen) zal het hele programma op dezelfde locatie maar dan binnen plaatsvinden.

AANMELDEN
Het aantal gasten is niet geheel ongelimiteerd en om zicht te houden op het aantal gasten vragen wij u om u spoedig aan te melden door een mail te sturen naar voorzitter@jsgroningen.nl.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die stellen aan Julian door eveneens te mailen naar voorzitter@jsgroningen.nl.

Graag tot 7 september!

Hartelijke groet,
Bert Dieters, voorzitter gewest Groningen
Pascal Roemers, voorzitter afdeling Groningen
Julian Bushoff, voorzitter jonge socialisten Groningen