Doe Mee!

Een partij bestaat bij de gratie van zijn leden. Ook deze campagne staan onze afdelingen en kandidaten te springen om mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Of je nou een diehard campaigner bent, of af en toe een minuutje vrij hebt om ons vanuit je eigen stoel te helpen: je hulp wordt zeer gewaardeerd!

Online campagne

Campagnes vinden steeds meer online plaats. Natuurlijk zijn we ook continue op straat te vinden, maar ook online kunnen we grote groepen kiezers bereiken. Hoeveel: dat hangt af van jouw inzet!

Volg in ieder geval onze kandidaten Henk, William en Tjeerd op Facebook. Wil je berichten ontvangen wanneer wij nieuwe berichten plaatsen? Stuur dan een appje naar 06-16288445 met vermelding van je naam en we voegen je toe!

Straatcampagne

De straatcampagne is van alle tijden en leeft! In veel afdelingen gaan we met grote regelmaat de straat op. Bovendien gaan we regelmatig met busjes de regio in: de rode slinger. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gewoon een heleboel brievenbussen te vullen met onze boodschap. Wil jij ook mee doen met de straatcampagne of flyers rondbrengen in je wijk? Stuur dan een mailtje naar julian@pvdagroningen.nl onder vermelding van je naam en woonplaats.

Special skills

Sommige mensen kunnen gewoon hele toffe dingen die altijd handig zijn in de campagne. Ben je fotograaf, een kei in foto of videobewerking, een organisatietalent of kun je wat anders waarvan jij denkt dat het de partij helpt? Meld je dan vooral en stuur een mailtje naar julian@pvdagroningen.nl en laat hem weten wat je graag zou willen doen!